Bestikk - For deg som ønsker design og kvalitet

Et måltid handler ikke bare om maten på tallerkenen. Opplevelsen heves med riktig bestikk i hånden, som er behagelig og hvor du føler kvaliteten på den matte overflaten som ikke føles kaldt i hånden.

Hos Kantik Brands finner du bestikk som er nøye produsert, både i konstruksjon og design. Materialene er av høyeste kvalitet og i tidløs design. Som kunde hos oss vil du raskt oppdage hvilken nøyaktighet som ligger i et godt laget bestikk av ypperste kvalitet, i kombinasjon med design.

Siden vår oppstart i 2017 har vi lojalt jobbet etter vår filosofi om å tilby kvalitetsprodukter med unikt design og som skiller seg ut fra alt annet du har opplevd tidligere. Vi gjør deg oppmerksom på elementer og små detaljer du tidligere tok forgitt med bestikk.

Salatbestikk

Med vårt salatbestikk sørger du for å gi borddekkingen et dekorativt og stilig element. I vårt sortiment finner du bestikk fra Vargen & Thor med perfekt design som er både unikt og stilrent, men som også sørger for at dine gjester får med seg alt fra salatbollen.

Dessertbestikk

Det perfekte måltidet består alltid av dessert. Vargen & Thor har utviklet
dessertskjeer, kaffeskjeer og kakegafler i perfekt design som er både unikt og stilrent.

Biffbestikk

Med GLÖD får du Vargen & Thor sitt første biffbestikk, laget av det fineste stål, fra Italia. Da dette biffbestikket skulle produseres, ble det lagt fokus på å finne elementer som vi tror andre bestikk manglet. En skarp kniv skal ligge behagelig i hånden.

Spisepinner

Glem takeaway pinner i plast eller tre, og dekk heller bordet med KITO når du tilbyr sushi eller andre asiatiske delikatesser. God vekt og perfekt følelse. Velg mellom spisepinner i messing, krom, cava og kobber.

Ønsker du mer informasjon vedørende vårt bestikk?
Ta kontakt med oss via kontaktikonet nederst i høyre hjørne.