OFFISIELL DISTRIBUTØR AV GABRIEL GLAS OG VARGEN&THOR
Handlekurv

Gabriel-Glas

Gabriel-Glas

Gabriel Glas er en Østerisk glassprodusent. De produserer noen av verdens mest eksklusive krystallglass til hoteller, restauranter og privatkunder. Gabriel Glas ble opprettet av den verdenskjente vinanmelderen Renè Gabriel. Renè så et behov for et glass som var perfekt for alle typer vin, som også den daglige vininteresserte kunne få tak i. Filosofien deres er enkel; Ett glass, for alt og alle!

 

Glasset

Glasset er utformet for å være ideelt for enhver type vin. Noe som kommer fram i den konkave designen av skålen, som gjør at glasset leverer aroma og smak på fantastisk vis. Glasset leveres i StandArt (Maskinblåst) og Gold (Munnblåst)

 

StandArt

Dette er den maskinblåste versjonen av glasset. Krystallet er støpt i en del, men er litt tykkere og egner seg litt bedre for deg som er noe uforsiktig. Det er ingen forskjell i design.

 

Gold Edition

«Gold-glasset» er produsentens munnblåste stolthet. Dette er et ultra-fint håndlagd krystallglass som er så lett og tynt at opplevelsen løftes til nye høyder! Dette glasset er et av verdens letteste med sine 85-90gram, og er laget for vinelskeren!

Winefolly kåret universalglasset «StandArt» til verdens beste universale vinglass.
Les anmeldelsen her

 

Krystall som tåler oppvaskmaskin

Gabriel-Glas er sterk av design. Hvert glass er støpt sømløst i et stykke, uten noen stresspunkt. Alle Gabriel-Glassene er produsert i blyfritt krystall og er helt trygge i oppvaskmaskinen. Her kan du invitere vennene dine over uten å bekymre deg for håndvask!