Hjelp

Betaling

Vi har følgende betalingsalternativer i vår nettbutikk:


Få først. Betal senere. Klarna
“Få varene først, betal senere” betyr at du først mottar varene, som du kan prøve opp til 30 dager, eventuelt returnere gratis, før du behøver å betale. Skulle noe være feil med varen eller ordren, er du i tillegg beskyttet av Klarnas kjøperbeskyttelse.


Del opp. Klarna
Del opp dine betalinger over tid i stedet for å betale alt med en gang. Du kan velge fast delbetaling og bestemme hvor lenge du vil betale ned, eller fleksibel betaling der du selv bestemmer hvor mye du skal betale hver måned.


Direktebetaling. Klarna
Du kan velge å betale med en gang, uten å oppgi hverken kortnummer eller passord. “Betal nå” er med andre ord smoooth.

Nets Checkout
Trygg direktebetaling med de fleste korttyper!


Vipps
Å betale med Vipps er enkelt! Det eneste du trenger er din smarttelefon tilgjengelig. Velg Vipps som betalingsløsning og følg instruksjonene på telefonen.


Vipps hurtigkasse
Vårt raskeste alternativ! Her kan du betale med en gang, og slippe å registrere opplysninger, alt hentes ut ifra din vippskonto!

 

 

Levering

Vi sender alle våre pakker med Postnords hjemleveringstjeneste. I noen få områder der levering på dør ikke er mulig, vil pakken bli levert på ditt nærmeste hentested. Leveringstiden er 2-5 dager, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra.
Vi tilbyr også henting ved vårt lager i Oslo ( Tvetenveien 164, 0671 OSLO ) ved valg av dette alternativet setter vi pris på om du tar kontakt for å avtale henting.

 

 

Retur

Hos oss kan du angre på kjøpet ditt og returnere varen og få pengene tilbake kostnadsfritt!


Ta kontakt med oss på kundeservice@kantik.no for å informere oss om at du ønsker å returnere produktet ditt. Så fort dette er gjort vil vi behandle returen din og sende deg en returlapp.

Varen må være uskadet, ubrukt og i original emballasje. Brukte varer kan ikke returneres.


Så fort vi har mottatt og behandlet din retur, så vil du motta en bekreftelse på at ordren er returnert og pengene er refundert via epost. Det kan ta inntil 3 uker fra du sender oss din retur, til denne er behandlet hos oss.

 

 

Kontakt oss

Finner du ikke svar på det du lurer på, eller ønsker å kontakte oss? Ta kontakt med oss via kontaktikonet nederst i høyre hjørne.