Design kjeler og gryter fra anerkjente produsenter

Er tiden moden for å bytte ut gamle kjeler og gryter?
Ønsker du noe som skiller seg ut, og som varer lenge?

Hos Kantik Brands finner du et rikelig utvalg av design kjeler og gryter beregnet for å inspirere nykommere og tilfredsstille proffer!

I vårt produktutvalg finner du kjeler og gryter fra anerkjente Vargen & Thor og Milo by Kana - to aktører som på hver sin måte sørger for unike produkter med fokus på design og praktiske finesser og detaljer for alle entusiaster.

I vår nettbutikk finner du produkter som passer perfekt for nettopp dine behov - enten du ønsker en kjele for tilberedning av sauser eller en gryte som sørger for langsom matlagning på utsøkt vis. Våre kasseroller er laget i kobber eller rustfritt stål, i kombinasjon med en aluminiumskjerne som mellomlag, gjør oppvarmingshastigheten og jevnheten uslåelig.

Våre kjeler og gryter passer utmerket for induksjon, alle typer platetopper i tillegg til i ovnen. Dette åpner nye dører for fantastiske resultater innen matlaging.

Støpejernsgryte fra Milo by Kana

Klassiske støpejernsgryter fra Milo by Kana har en glossy emaljefinish både
innvendig og utvending. Leveres med en gullknott i rustfritt stål. Passer utmerket til buljong, gryterett eller en ildfast form som enkelt går fra platetopp, til ovn, til bord.
Finnes i størrelsene 3,2 liter og 5,2 liter

Støpejernssett

Velg mellom 4- og 5 dels støpejernssett fra anerkjente Milo by Kana. De klassiske støpejernsgrytene har en glossy emaljefinish både innvendig og utvending. Settet inneholder 3,2L og 5,2L gryte med lokk og støpejernspanne.
Alt støpejern i fra Milo by Kana laget av 40% resirkulert jern!

Rask levering eller henting på lager

Når du bestiller kjeler og gryter i vår nettbutikk vil du normalt motta varene i løpet av 2-5 virkedager. Vi tilbyr også henting ved vårt lager i Oslo ( Tvetenveien 164, 0671 OSLO ) ved valg av dette alternativet setter vi pris på om du tar kontakt for å avtale henting.

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med kvaliteten som ligger i våre kjeler og gryter - Benytt deg gjerne av kontaktikonet nederst i høyre hjørne for å komme i kontakt med en kyndig medarbeider som enkelt kan veilede deg til de rette produktene.