Stekepanner - beregnet for deg som ønsker unik kvalitet

Ordtaket sier at en spade er en spade, men det er ikke tilfeldig at det ikke finnes tilsvarende ordtak om en stekepanne. Det finnes mange varianter, i forskjellig kvalitet, beregnet for ulike bruksområder.

Kantik Brands har en ambisjon om å tilby unike og kreative produkter som du knapt har sett maken til - og med en kvalitet som sørger for lang holdbarhet. I vår nettbutikk finner du stekepanner fra produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv.

Rikelig produktutvalg

I vårt sortiment finner du stekepanner fra anerkjente Vargen & Thor og Milo by Kana.

Her kan du velg blant: Nonstick- og Frostick stekepanne, Støpejernspanne, Traktørpanne, Sautëpanne. Våre produkter egner seg like godt på induksjon, keramikk, emalje, gass og til og med i ovnen. Våre stekepanner har belegg som er både giftfritt og knallsterkt. Belegget er strukturert for å tåle mest mulig, samt gi en fantastisk stekeskorpe.

Har du behov for mer enn bare en stekepanne?

For alle kjøkken-entusiaster er det viktig å være godt utstyrt. For all del, du kommer langt med en god stekepanne, men du er alltid godt forberedt med våre ARVET-og MJÖLNER-serier.

ARVET- serien

Et komplett sett i 3 deler med alle delene i den unike ARVET-serien. Fungerer godt på alle platetopper, også i ovnen. Leveres i 3 lags rustfritt stål med aluminiumskjerne for jevn varmefordeling og kontroll. Alle delene kan fås både uten og med belegg, innsidene er av børstet rustfritt stål.

MJÖLNER- serien

Et komplett sett i 3 deler med alle delene i den unike MJÖLNER-serien. Fungerer godt på alle platetopper, også i ovnen. Alle delene er i ekte kobber, et materiale som egner seg utmerket til matlaging. Leveres med aluminiumskjerne for jevn varmefordeling og kontroll.

Kantik Brands AS ble startet av gründerne Martin og Adriatik under Bachelorstudiet i entreprenørskap, våren 2017. Etter flere år med vinimport, salg av vinglass og utstyr fra Gabriel Glas, bestemte vi oss for å satse 100% på import og salg av merkevarene Vargen & Thor, Gabriel glas og Milo by Kana i sortimentet og ser stadig etter merker som kan utfordre de store.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre
stekepanner!