Vinglass fra Gabriel-Glas

Et vinglass har som funksjon å uttrykke vinen det leverer, det være seg Champagne, Cabernet Sauvignon, Riesling eller Chardonnay – enhver vin skinner i Gabriel-Glas.

Hos Kantik Brands finner du et rikelig utvalg av vinglass fra den anerkjente produsenten Gabriel-Glas. Våre vinglass er elegante og slående form som gjør at en vins aroma kommer frem i karet og lar vinens nyanser utfolde seg, og skaper hyggelige vinopplevelser.

Laget for deg med passion for god vin

Gabriel-Glas er designet for å fungere som en skånsom karaffel som lar smaker og aromaer av vin komme frem i glasset og deretter leverer den til ganen på en måte som uttrykker selv de mest subtile smaker. Glassets bredere skål – 95 millimeter bred, i kombinasjon med den milde koniske formen på toppen av glasset – 66 millimeter ved munnen, er en form konstruert for maksimal sensasjon.

Maskinblåst vinglass - Gabriel-Glas StandArt

StandArt versjonen er et maskinblåst, universalt, vinglass. Dette kan du bruke til vin, øl, champagne, ja til hva som helst. Vinglassene er gjennomtenkt og nøye konstruert, og vil komplimentere alt som strømmer inn i krystallet. Vakkert, holdbart og en utrolig verdi for pengene. Finnes i 2,6 og 12 pakning.

Bedrift med fokus på kvalitet og design

Etter flere år med vinimport, salg av vinglass og utstyr fra Gabriel-Glas, bestemte vi oss for å satse 100% på import og salg av merkevarene vi hadde agentur på i Norge. Målet vårt er å stadig utvide porteføljen vår med særegne kvalitetsprodukter. I dag har vi merkevarer som Vargen & Thor, Gabriel glas og Milo by Kana i sortimentet og ser stadig etter merker som kan utfordre de store.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk for en ny vinopplevelse!

Ønsker du mer informasjon vedrørende våre vinglass?
Benytt deg gjerne av kontaktikonet nederst i høyre hjørne for å komme i kontakt med en kyndig medarbeider som enkelt kan veilede deg til de rette vinglassene for nettopp dine behov!